Om NetGallery

Nye .xyz domæne

Masser af mennesker sige, at de nye gTLD .xyz har et enormt potentiale. Domænet ‘ s store fordel er den kendsgerning, at det ikke har nogen specifik betydning. Som præcis er det der gør det så fantastisk. Domænet består af de tre sidste bogstaver i det latinske alfabet, som gør det til et ideelt global udvidelse, der ikke er begrænsninger for et bestemt sprog.

.xyz domæne er tænkt som en udvidelse, der tilbyder både fleksibilitet i form af mulige applikationer og iøjnefaldende, let at huske, internet-adresse. Dette er potentialet af denne udvidelse: det er mindeværdigt og genkendelig og på samme tid endelig.

Selv før udgivelsen af domænenavnet, registreringsdatabasen erklæret et ambitiøst mål: en million domænenavne, der er registreret inden for .xyz i løbet af det første år af sin drift, og fem millioner registreringer over en periode på tre år. Så langt, er den samlede stilling af domænet ser ikke dårligt ud. .xyz udvidelse er den første og eneste domæne fra en pulje af nye gtld ‘ er, der har nået 500.000 registrerede navne. På tidspunktet for at skrive dette, det har allerede overskredet det antal!

I henhold til ntldstats.com, i øjeblikket er der mere end 2 millioner nye gTLD domæne navn registreringer. Kun tre af dem (.xyz .Berlin og .Club) har mere end 100.000 registreringer, fem udvidelser (.xyz .Berlin, .Club.Guru og .Wang) har mere end 50.000 registreringer.


← Back to Homepage

Check this websites!

informatic.dk

idmonitor.com

jenzen.dk

Register domain

Check out reliable european domain registrar https://europeid.com register even most exotic domain names.


Copyright 2024© NetGallery