Om NetGallery

Presse

Hvad er www.NetGallery.dk?

NetGallery.dk er en decideret kunst-vortal med fokus på billedkunst! En vortal er en vertikal portal, og altså et site der er dedikeret til ét emne.

NetGallery.dk – naturlige indgang til nettet i alle situationer, hvor der ønskes informationer om kunst eller kunstrelaterede emner og produkter på et højt, seriøst og lødigt niveau. NetGallery.dk ønsker at give kunstinteresserede en unik, helhedsorienteret og brugervenlig tilgang til kunstverdenen, kva websitets omfang, dybde, seriøsitet og indhold.

NetGallery.dk formidler desuden på daglig basis nyheder og anmeldelser om aktuelle udstillinger og kunstbegivenheder for landets største Online dagblade.

NetGallery.dk er det professionelle website, som samler og præsenterer alle kunstrelaterede informationer og produkter, hvorved alle behov indenfor kunst dækkes.

Sidste skud på stammen er formidling af kunst for billedkunstnere og gallerier. NetGallery fokuserer på formidling af kunst, der står “gemt væk” i kunstnernes atelier og i galleriernes baglokaler, samt kunstnere som endnu ikke er blevet “set”. NetGallery vil ikke konkurrere med gallerierne om ferniseringskunst, da digital eksponering på Internet nok aldrig bliver det samme, som at se et kunstværk på et galleri.


← Back to Homepage

Check this websites!

informatic.dk

idmonitor.com

jenzen.dk

Register domain

Check out reliable european domain registrar https://europeid.com register even most exotic domain names.


Copyright 2024© NetGallery